Őszi-téli ruhavásár 2.

Júliusban sem sikerült javítani a statisztikán

A kánikulai napok sem szegték kedvét a szabálytalankodóknak, bőven akadt munkájuk társaságunk halászati őreinek. A hónap legnagyobb fogása hét varsa volt, melyeket Balatonboglárnál találtak meg, de még mindig sokan ülnek le engedély nélkül a tópartra.

C-protekt
hirdetés

Harmincnyolc esetben intézkedtek júliusban társaságunk halászati őrei, az esetek közel harmadában horgászengedély hiánya miatt kell majd büntetést fizetniük a szabálytalankodóknak. Tizennégy esetben állami jegyet sem, további öt esetben „csak” területi jegyet nem tudtak felmutatni az ellenőrzés alá volt horgászok.

Változatlanul sok volt ebben a hónapban is az őrizetlenül hagyott horgászeszköz és még mindig vannak olyanok, akik nem, vagy nem a valóságnak megfelelően vezetik a fogási naplót. Négyen akadtak fenn az ellenőrzésen azért, mert az előírtnál több bottal szerettek volna zsákmányt ejteni.

A július legnagyobb fogása két német állampolgárhoz köthető, akiket Balatonboglárnál értek tetten illegális halászeszközök használata közben. 18 méternyi varsa került elő azon az éjszakán.

70 méter hálót találtak a halőrök júliusban, 20-at a Kis-Balatonon, 50 métert pedig Vonyarcvashegynél szedtek fel, egyik esetben sem sikerült az elkövetők nyomára bukkanni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

	JRC ágy + hálózsák szett 640
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
C-protekt

hirdetés