50 milliós horgászközpont a Tisza-tavon

2015.04.04. forrás: szoljon.hu

Évösszegző rendezvényét tartotta a napokban a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. Mint a beszámolóból kiderült, összességében jó évet zártak a sporthorgászok 2014-ben, sikerült a kitűzött célokat teljesíteni és fejleszteni.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Többek között 50 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek, és így a tervezett horgászközpont megvalósítása is lehetővé vált.

– Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a bérelt, városközponti irodánkból saját tulajdonú, vízparti épületbe költözhetünk – tudtuk meg Hegedűs Gábortól, a kft. ügyvezetőjétől. – Nem csak a vízhez, hanem magukhoz a horgászokhoz is közelebb kerülünk ezáltal. Az új központunkban a gazdasági, marketing, halgazdasági, halőri feladatok ellátására egyaránt lehetőség nyílik, valóban egy helyen lehet tehát mostantól mindent megtalálni, ami a Tisza-tavi horgászattal kapcsolatos.

Ezek mellett horgászhelyeket korszerűsítettek, illetve az eszközállományt is bővítették. A rendezvény keretében többek között díjakat is adtak át. A legsportszerűbb Tisza-tavi horgász 2014-ben egy váci testvérpár, Fülöp Zoltán és Fülöp Péter lett, míg a Tisza-tavi horgászatért elismerő címet 2014-ben Fejes Lőrinc, a kiskörei szakaszmérnökség vezetője érdemelte ki.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »