Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

Szorul a hurok

100 000 forintos halvédelmi birsággal sújtotta a Zala Megyei Kormányhivatal Zalaegerszegi Járási Hivatala azt a balatonmagyaródi férfit, akit április 29-én értek tetten a Kis-Balatonnál orvhalászat közben.

Thermoruhák 640
hirdetés

A halászati őröknek sem állami, sem területi jegyet nem tudott felmutatni az ellenőrzés alá vont férfi, ezért került sor a halvédelmi birság kiszabására. A hatóság ezen túlmenően egy évre eltiltotta az állami jegy váltásától.

 

A halgazdálkodási hatóság közigazgatási eljárásával nem ért véget az ügy, a szabályszegés mellett ugyanis bűncselekmény elkövetéséért is felelnie kell a rendőrség, majd a bíróság előtt az orvhalásznak, amiért nyakzóhálóval próbált nagy mennyiségű halat zsákmányolni.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

engedélyesengedélyes (fikanick)
2 éve

Megélhetési tolvaj banda, térdét eltörni, aztán rágyújtani a hálót, hadd menjen.

2
hirdetés (x)
a nagyradai vajdaa nagyradai vajda (fikanick)
2 éve

Szorul ám az ostoba fejed alatt a nyakkendőd a nyakadon, te nyüzsgőgép! :D
A 100000 forintos birságot a büdös életben be nem hajtják. Ha csak nem megvonják mindig a segélyüket, de azt sem lehet. A balatonmagyaródi "férfi" ugyan is cigány, amit itt mindenki tud. :) Megélhetési halorzók vagyunk, évtizedek óta. ;)
Amúgy pedig:
"A halászati őröknek sem állami, sem területi jegyet nem tudott felmutatni az ellenőrzés alá vont férfi, ezért került sor a halvédelmi birság kiszabására. A hatóság ezen túlmenően egy évre eltiltotta az állami jegy váltásától."
Szerinted a Kisbalatonra - de amúgy bárhová is - adtak ki valaha olyan engedélyt!? Nyakzóhálóra? Még kisszerszámosat sem adtak soha és nem is adnak a Kisbalaton környékére!
Te.... idióta. :-P

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

hirdetés