Újra a Dráván

2015.07.09. forrás: Figura horgász blogja

Most valami igazán figyelemfelkeltő bekezdéssel kéne előrukkolom, hogy itt tartsam mindenkinek a figyelmét a bejegyzésemen. Ezt nem teszem meg, mert a Dráva partján töltött kilenc nap alatt nem sikerült „Big fish-t” fognom, pedig milyen jó lett volna, persze hamar kijelenthetem, pikkelyes lett a kezem és örömöm is leltem a fogásaimban. Partra terhelhettem kedvenc halam és az arany hasú pikkelyesek közül is, tehát elmondhatom, hogy nem volt betlis a túra, ha ez csak és kizárólag halfogás szempontjából nézzük.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Mivel az idei évben nagyon sokat dolgoztam, kicsit másképpen készültem az idei túrára. A horgászaton túl sok pihenés és az új gépemmel való ismerkedés voltak a főbb céljaim. A siker érdekében a gyakran eredménytelen nappali horgászatokat több alkalommal próbálkoztam felváltani éjszakaira, hátha bátrabban táplálkoznak majd az uszonyosok, sokszor még a helyszínt is megváltoztattam. Mivel az új fényképezőgépem a túra indulása előtti napokban tudtam megvenni, nem volt rá alkalmam, hogy itthon teszteljem, ezért aztán maradt hát az éles bevetés. Ezt figyelembe véve ez a bejegyzésem inkább egy képes beszámolónak tekinthető, néhány szavas vagy mondatos kiegészítésekkel, de szerintem semmit nem von le az értékéből.

Remélem, hogy idén még vissza tudok menni és kicsit több halat foghatok majd :)

Sajnos nem sikerült minden kép tökéletesen, de remélhetőleg a sok gyakorlás és az idő meghozza majd a várt eredményt a következő bejegyzéseim alkalmával és már érezhetőbb lesz a fejlődésem.
Mostani bejegyzésemben többször emlegettem a tavalyi túránkat, amelyről több cikket is írtam, de ha nem szeretnéd őket végigolvasni, ide klikkelve megnézheted az összefoglaló videóm.
A bejegyzés elején ponty fogásra céloztam, ami valós, de mivel csak videó készült róla, majd egy későbbi alkalommal mutatom meg.
Köszi Isti a túravezetést és a srácoknak a jó társaságot:)

Fotó: Nyika Sándor, Futó Márton, Tóth József - Figura

 

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »