Horgász akciók 920

Újabb süllők, újabb remények...

A héten bejött meleg front miatt nem nagyon bíztam a peca sikerében, de szerencsére a halak étvágyuknál voltak. A mai napon egy új csalit próbáltam ki teljes sikerrel, ami újra bebizonyította nekem, hogy mindig van új a nap alatt...

Camping - Prologic Cruzade 640
hirdetés

 Reggel fél kilenc körül indultuk a kikötőből, először a múlthéten jónak bizonyuló helyet vallattuk de ott nem volt semmi. Úgy döntöttünk, hogy a tó másik végébe megyünk át, ahol eléggé sekély a víz... Legutóbb mikor ott voltunk találtunk egy keményebb részt a nagy iszaptenger közepén. Ezért attól a helytől körülbelül 15 méterre szúrtam le a karót. Az első dobásra a kemény részen leütötte a csalit egy formás kis 35 centis süllő.

Ezután adtam Robinak is abból a csaliból. Ő is fogott első dobásra egy 30 centis süllőt, nekem meg volt egy rávágásom. Barátomnak volt még egy ütése de nem akadt neki, ezért helyet változtattunk. Robinak mindjárt az első dobásra volt ütése de ez sem akadt neki, elég óvatosak voltak ma a halak... Majd az én perceim következtek, finom koppintással jelentkezett egy 53 centis süllő, ami elég erősen védekezett, talán 3 percbe is beletelt mire a szákba tudtam vezetni.

Sok idő eltelt mire újra volt valami akció, de Robinak megint nem volt szerencséje és csak pár másodpercig volt meg neki a hala. Még egyszer helyet változtattunk, de a várt siker elmaradt. Mikor már mindketten unottan tekertük a hajtókart a tervezetnél hamarabb hazaindultunk.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Horgász akciók 640
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Camping - Prologic Cruzade 1200

hirdetés