Horgász akciók 920

Téli peca a Dunán

Mint egy sorminta, kellett a téli vakáció alatt átélt horgászkalandok közé egy dunai is, hát lett. Nem is akármilyen! Csabával és Pistivel vágtunk neki a híres gönyűi Duna felfedezésének. Bár akkora volt a köd, hogy nem is tudom pontosan hol horgásztunk...

3752 termék akcióban
hirdetés

 Igazi tejfel fogadott minket a vízen, 30-40 méter lehetett a látótávolság. Egy kövezés melletti szakaszt vallattunk egész nap, nem volt mega kasza, de 8 kapással dicsekedhettünk és 3 halat sikerült is a csónakig terelni, ebből 2 szép süllőt nekem.
A képek és a video elmeséli a kalandot, ezért most csak arra szorítkozom, hogy megosszam, mi volt a nyerő technika, hátha hasznát veszi a kedves olvasó:
11 centis flitteres zöld sandrával és piros fejjel fogtam mindkét süllőt, annak ellenére, hogy itt is végigdobáltam a teljes portfóliót. Az vezetett a sikerhez, hogy a fej nem tartotta teljesen a fenéken a csalit, a 18 grammos fej az erős sodrásban vízközt, a vízoszlop alsó harmadában vezette a kis sandrát. Minden emelés után elég sokat vártam, hagyva, hogy a sandra, szépen riszálva lassan merüljön a fenék felé. Mindkét kapásom ebben a lebegős szakaszban érkezett, erőteljes, brutális kapások voltak, semmi cicó.
A kétkedőket megnyugtatom, hogy a speed master mort maine bot remekül vizsgázott, ereje mellett rendkívül érzékeny bot, amikor viszont ütni kellett, akkor is elvégezte a dolgát.Tökéletesen alkalmas a folyami gumizásra.
Jó halak, remek társaság, nagy peca volt!

Úton Gönyűre, vagy a holdra...

Megvan az első! Runcájsz és Morus Tamás egyformán örül a halnak!

Gyönyörűséges süllő-portré
És az action!

Búcsú a szépségtől

A második már szürkületben érkezett

58 centi és 2,9kg a túra legjobb hala
PISZ

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
3752 termék akcióban

hirdetés