Tavasz óta

2014.07.15. forrás: Sekler Angler

Mióta? Jóformán egy hónapja nem történt itt semmi. Itt nem, de a vízparton annál inkább. Minél is? Hát annál, hogy a vizsgák miatt leredukálódó szabadidő ellenére is sikerült párszor kijutni vízközelbe, és hallatlan, hogy haltalan csak kevésszer maradtam.

D.A.M. XTherm Winter 2 részes vízálló, halk thermoruha szett 45hirdetés

 A zavaros vizek miatt még a domizás most is lehetetlen, de a hegyi vizek jóvoltából a pisztrangozás mindenért kárpótol/kárpótolt.

Jól esett pár órára kiszabadulni a monotóniából, és a hegyek között barangolni. A halfogás meg ráadás volt az egészre, a halak szépségéről ne is beszéljünk.

A pettyesek mellett azért adódtak fogasabb ellenfelek is. A “hajlított küszök” rendesen felkerültek a csukák étlapjára, és joggal szerezték meg a csalisdoboz dobogós fakkját, és egyben a “tavasz csalija” címet.

Domolykóország lakói még mindig váratnak magukra, de amíg a vizek nem tisztulnak le esélytelennek érzem magam. Azért a zavaros víz ellenére becsaptunk pár szebb példányt is.

Ezek a fadarabok már rég testet öltöttek, nemsokára ők is bemutatásra kerülnek, de lesz majd itt minden jó, ha a Jó Isten erőt és egészséget ad!

 

hirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »