Horgász akciók 920

Tavasz óta

Mióta? Jóformán egy hónapja nem történt itt semmi. Itt nem, de a vízparton annál inkább. Minél is? Hát annál, hogy a vizsgák miatt leredukálódó szabadidő ellenére is sikerült párszor kijutni vízközelbe, és hallatlan, hogy haltalan csak kevésszer maradtam.

BLACK FRIDAY napok meghosszabbítva
hirdetés

 A zavaros vizek miatt még a domizás most is lehetetlen, de a hegyi vizek jóvoltából a pisztrangozás mindenért kárpótol/kárpótolt.

Jól esett pár órára kiszabadulni a monotóniából, és a hegyek között barangolni. A halfogás meg ráadás volt az egészre, a halak szépségéről ne is beszéljünk.

A pettyesek mellett azért adódtak fogasabb ellenfelek is. A “hajlított küszök” rendesen felkerültek a csukák étlapjára, és joggal szerezték meg a csalisdoboz dobogós fakkját, és egyben a “tavasz csalija” címet.

Domolykóország lakói még mindig váratnak magukra, de amíg a vizek nem tisztulnak le esélytelennek érzem magam. Azért a zavaros víz ellenére becsaptunk pár szebb példányt is.

Ezek a fadarabok már rég testet öltöttek, nemsokára ők is bemutatásra kerülnek, de lesz majd itt minden jó, ha a Jó Isten erőt és egészséget ad!

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
BLACK FRIDAY napok meghosszabbítva

hirdetés