Horgász akciók 920

Slide-Off Weedguard - a bokorugró

Ha követed a blogom, akkor bizonyára ismerős számodra a bokorugró technikák iránti rajongásom. Sokat böngészek a neten, új lehetőségek után kutatok, próbálok ötleteket meríteni. Pár hónapja találtam egy jónak tűnő megoldást a jigfejek és ezáltal a twisterek/gumihalak védelmére. Ezt fogom most megosztani veletek.

DAM XTherm termoruha szett 640
hirdetés

A bokorugró kütyü gyakorlatilag egy fröccsöntött műanyag, amely a jigfejre rögzíthető anélkül, hogy le kelljen venni a gumihalat. Első ránézésre kellően flexibilis és nem törik el ha kapás van. Majd meglátjuk, hogy mennyivel lesz ridegebb, ha 0 fok közelében lesz a hőmérséklet. 1/0, 2/0 és 3/0 méretekben gyártják, sajnos nagyobb egyelőre nem beszerezhető.

A termék minőségileg rendben van, de szinte minden darabon van sorja, ami könnyen eltávolítható például egy 150-es csiszolóvászon segítségével. Szerintem ha nem távolítod el, akkor sem lehet baj. A működési elv, az applikáció és a levétel is rémesen egyszerű, erről nem is beszélnék. Nézd meg a képeket és minden kiderül.

Az is fontos még, hogy csak vastagabb húsú horgokon lehet majd jól használni, mert a vékonyabb horoggal öntött jigeken (pl. Gamakatsu) nem áll meg, illetve elveszti funkcióját.

A cucc az USA-ban készül, egyelőre csak néhány webshopban található, de ha érdekel, akkor meg tudom mondani, hogy honnan rendeltem. USPS-el 7 nap alatt megérkezett, az ára szállítással dollár árfolyamtól függően 70-80 Ft/db közt van valahol. (Lett volna olcsóbb lehetőség is, de ők nem küldenek csomagot Magyarországra.)
Egyelőre ennyit, ha kijutok a partra, akkor ki is próbálom.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Juve93
7 éve

nem is olyan vészes az ára.. :) Láttam már ennél jóval drágábban is .

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 1200

hirdetés