Horgász akciók 920

Eső előtt, eső közben, eső után

Esett. Jól esett. Nekem is jól esett, és fizikailag nézve is jól esett. Végre ismét megesett, hogy esett.

3752 termék akcióban
hirdetés

Péntek van. Ború van. Szél van. Szabadidő van. Irány egy eldugott kis hegyi víz. Hál’ Istennek közel van(vagy inkább én vagyok közel hozzá). A megérkezés engem mindig lázba hoz. Alig telik el pár perc minden a helyén. Leérek a patakhoz. Dobom az elsőt esik az eső. Félrevonulok egy régi ház tövébe, ott nem ér. Hat-ig csak el áll-gondolom. De nem. Nem állt el hatig, hétig sem. Nyolckor csendesedett. Biciklire, és irány haza. Majd következőkör.

Szombat van. Reggel van. Hideg van. Pecatárs van. Irány az eldugott kis hegyi víz. Most pár kilóméterrel fennebb, ahol tiszta már víz. Sokszor gondolkodtam melyik a legjobb megoldás a közös pisztrángozásnál egy kis hegyi vizen. Egy nekem- egy neked helymegosztás? Először én-másodszor te, majd fordítva? Végül a harmadik variánst választottuk. Én felsétáltam pár kilóméterrel fennebb és onnan kezdtem el a horgászatot a patakon felfele menvén. Megbeszéltünk egy időpontot. 6-kor az autónál.

Víz van. Körforgó van. Gubanc nincs. Nincs? Majd’ kimaradt. Excenter is van. Hamar felpezsdül a víz. Csak úgy verik szét a körforgó végét. Ismét elememben érzem magam. Hosszú volt a 7 hónap kihagyás. Már-már a sebesek is örülnek a visszatérésemnek.

A matricázott blue fox-körforgón nem maratt semmi a nap végére. A köveken mind leverődött róla a fólia. A végén már túl csillogónak véltema tiszta vízben, így egy réz színűhöz fordultam segítségül.

Hat óra van. Ő az autonál van. Én az autónál vagyok. Hazáig beszélünk csalikról, helyekről, másegyebekről, na meg arról, hogy mikor következőkor.

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
3752 termék akcióban

hirdetés