Horgász akciók 920

Mikor szívtak utoljára?

Ezzel a kérdéssel kezdtek a német autópályán a rendőrök, nem sokkal az után, hogy egy fekete, ötös kombi BMW-t pillantottam meg az útszéli fűben - perceken belül beelőztek minket. Majd, úgy 130-nál elénk vágtak a belső sávban jobbról - ekkor még semmit sem sejtettünk...

BLACK FRIDAY napok meghosszabbítva
hirdetés

Miután Ricsi megunta az előttünk veszélyesen közel haladó kocsit, magyarosan levillogta az útról, mondván, "húzzál már odébb haver". Ekkor egy csinos kis tábla nyílt le a hátsó szélvédőn, majd szépen, érthetően kiírta, hogy rendőrség, és jobban tesszük, ha megállunk. Választási lehetőség nem lévén, mentünk utánuk. Igazából hirtelen nem tudtuk, hogy mit akarnak, de őszintén, egyikünk sem volt kíváncsi rá. Végül gyorsan kiderült, miután megkérdezték, hogy mikor szívtunk utoljára, fogyasztottunk-e veszélyes szereket, van-e nálunk, hol voltunk, és Hollandiában jártunk-e, stb. Zsebek ki, igazolványok elvéve, kocsi áttúrva, persze semmit sem találtak - legalábbis olyat nem, amit kerestek -, csak horgokat mindenhol, ezt követően közölték, hogy ennyi lett volna, viszlát.

Na, de történt itt más is, nevezetesen megfogtam első pisztrángomat, egy kis patakban.

Azonnal kapásom volt, több is, de nem akadtak, pedig kemény ütések voltak. Úgy látszik, ennyi hátránya van az egyágú horognak a wobbleren.

Eddig nem igazán tudtam elképzelni magam, mint pisztráng horgász, de ez a peca meggyőzött, hogy kell egy ilyen patak, ahova el tudok járni pergetni, esetleg legyezni?

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
BLACK FRIDAY napok meghosszabbítva

hirdetés