Márna Manta Mantra

2014.11.09. forrás: Fish&Dirt

Vettem egy Manta Evo-X-et, mert ma végre tudatosan márnát fogni mentünk. Ott a boltban jöttem rá, hogy ha már így van, akkor akár rendesen fel is készülhetünk.

Indul a harcsaszezon!hirdetés

A kedvenc szerelékemet akartam összerakni: 120g feeder kosarat vettem, 30 centis előkén, forgóba kötve, és a horog van a főzsinóron, jó 60-80 centire. 6-os drennan horog került a 25-ös fendereel-re.
Oda mentünk, ahol a múltkor is jöttek a márnák, de most már nem pergetve próbálkoztam rájuk, hanem sajttal és csontival.
Lali ugyanezt a szerkót rakta, két bot a csónak végébe, és vártuk a bajszikat.

Akkor jött meg az első, amikor a sajtot elhagytam és telepakoltam a horgot csontival. Szinte azonnal jött a botrázó kapás. Megütöttem és azonnal kemény rúgásokat kaptam válaszként. Penge kis cucc ez a manta bot, szép peckes pálca, megdolgoztatta a márna, de nem hozta zavarba.
Az már sokkal zavarbaejtőbb volt, hogy nem volt nálunk szák. Mert hát az igazi férfi nem visz magával esernyőt, a pergető meg nem visz szákot, mert ugye az elég amatőr. Na de próbáltál már márnát tarkófogással kivenni? Ha sikerült, mutasd már meg? Nekem nem ment, végül Lali nyúlt a bajszos kis csókos kis szájába és pattintotta a csónakba.

Messzeföldön híres a márna a szépséges orcájáról, ezért lett pár közeli is a nagy harcosról.

Nem fogtunk többet, bár volt még pár kapás, de bemelegítettem a botot és megjött az étvágy még pár csini bajszi lefotózására. Imádom, hogy negyedszer is le tudnak még törni és nyomják a kakaót ezerrel. Csiszolok egy videót és megmutatom miről is van szó.

PISZ

Delphin Walkyra harcsázó botokhirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »