Horgász akciók 920

Márna Manta Mantra

Vettem egy Manta Evo-X-et, mert ma végre tudatosan márnát fogni mentünk. Ott a boltban jöttem rá, hogy ha már így van, akkor akár rendesen fel is készülhetünk.

BLACK FRIDAY napok meghosszabbítva
hirdetés

A kedvenc szerelékemet akartam összerakni: 120g feeder kosarat vettem, 30 centis előkén, forgóba kötve, és a horog van a főzsinóron, jó 60-80 centire. 6-os drennan horog került a 25-ös fendereel-re.
Oda mentünk, ahol a múltkor is jöttek a márnák, de most már nem pergetve próbálkoztam rájuk, hanem sajttal és csontival.
Lali ugyanezt a szerkót rakta, két bot a csónak végébe, és vártuk a bajszikat.

Akkor jött meg az első, amikor a sajtot elhagytam és telepakoltam a horgot csontival. Szinte azonnal jött a botrázó kapás. Megütöttem és azonnal kemény rúgásokat kaptam válaszként. Penge kis cucc ez a manta bot, szép peckes pálca, megdolgoztatta a márna, de nem hozta zavarba.
Az már sokkal zavarbaejtőbb volt, hogy nem volt nálunk szák. Mert hát az igazi férfi nem visz magával esernyőt, a pergető meg nem visz szákot, mert ugye az elég amatőr. Na de próbáltál már márnát tarkófogással kivenni? Ha sikerült, mutasd már meg? Nekem nem ment, végül Lali nyúlt a bajszos kis csókos kis szájába és pattintotta a csónakba.

Messzeföldön híres a márna a szépséges orcájáról, ezért lett pár közeli is a nagy harcosról.

Nem fogtunk többet, bár volt még pár kapás, de bemelegítettem a botot és megjött az étvágy még pár csini bajszi lefotózására. Imádom, hogy negyedszer is le tudnak még törni és nyomják a kakaót ezerrel. Csiszolok egy videót és megmutatom miről is van szó.

PISZ

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
BLACK FRIDAY napok meghosszabbítva

hirdetés