Horgász akciók 920

Kulcstartó horgászoknak

Valamit ki kell találni, hogy ne végezze a kulcsom a tó fenekén. Amióta tavaly lett csónakom és beléptem a csónakos horgászok dicső táborába (itt jön a dicshimnusz és fanfár), azóta rettegek, hogy a vízbe esik a kocsi-, csónaklakat-, lakás-, stb.-, kulcsom. Törtem a fejem, hogyan lehet szép, esztétikus, ugyanakkor praktikus kulcstartót készíteni.

Gator bakancs 640
hirdetés

Borban az igazság

Először szereztem egy három deciliteres palackot, amire 80-as harcsázó zsinórral rákötöztem egy karabinert. Na ez nem süllyed el, viszont nagy és ronda. Számba vettem más lehetőségeket, például a pingponglabdára kötözött karabiner ötletét, de nem tetszett. A parafadugó nézett ki a legjobban, de az első tesztek sikertelennek bizonyultak. A dugóba tekertem egy apró képkerettartó kampót, majd belefűztem két kulcsot. Tesztelésként bedobtam egy kancsó vízbe, de úgy úszott, mint nyeletlen fejsze. Szóval ez vakvágány.

Szerencsére azért van megoldás! Ha több dugót összefűz az ember, az megmarad a víz tetején. Igaz, ez ugyanolyan nagy, mint a jegesteás palack de még mindig egész jól néz ki. Csak sok dugó kell hozzá. Addig is, míg nem iszom elég hárslevelűt és össze nem gyűlik egy kulcstartóra való parafadugó, marad a palack, ami nagy és ronda, de teszi a dolgát, ahogy kell.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

KKvT24q1cnS6AvGKKvT24q1cnS6AvG (fikanick)
6 éve

2
cserhatiferi
6 éve

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC VIP 1200

hirdetés