Horgász akciók 920

Hajnali domolykóvadászat 2.0

Ma ismét domizni indultam a hajnali órákban. Természetesen maga a pontos helyszín most is titkos. Annyi a lényeg, hogy ma még nekem is új helyszínek voltak terítéken. Korán érkeztem, és kivételesen robogóval. A tegnapi nyerő wobbler maradt zsinór végén. Volt időm rendesen rákészülni a kezdésre. Itt a napkelte, mehetek!

Gator bakancs 640
hirdetés

Megpróbáltam biztosra menni. A tegnap már bizonyított helyeken kezdtem, nagy meglepetésemre azonban hiába húzkodtam jobbnál jobb helyeken a wobblerem, semmi. Lassan elfogytak a helyek, én meg ott álltam egyetlen megfogott hal nélkül. Gyorsan pakoltam, és robogóra ültem. Kb. 300-400m után álltam meg. Itt szélesebb volt meder, és a víz is lassabban folyt. Végre voltak kapásaim is. Talán a harmadik kapásnál végre az egyik hal odaragadt a horgomra. Sajnos fárasztásról nem tudok mesélni, ugyanis a domim nem volt túl nagy. Pillanatok alatt a parton volt.

Miután elengedtem, még jópár kapást elrontottam. Új hely után kellett néznem.... Csakhogy nincsen hely. Nem baj, csináltam magamnak. Ez így könnyen hangzik, de 2m-es gazban, aminek a nagy része csalán, nem is olyan kellemes dolog. Végül aztán öt pecnyi kemény munka után, készen volt az új beálló. Második dobásra meg is lett a szenvedés erednénye. Újabb domit fogtam. Ez már szebb volt, de a kapitálistól, még messze....

Valahogy úgy éreztem a wobbler itt nem az igazi. Le is cseréltem próbaképpen egy 5cm-es barna twisterre.
Hamar kiderült, hogy ez jó döntés volt. Sokkal több lett a kapásom. Hamarosan meg is fogtam a következő domolykómat. A lágy bottal élmény volt fárasztani.

Megint új helyet kellett találnom. Nagy nehezen sikerült még egy beállót kitaposni magamnak, a több mint két méteres gazban. Az első dobásra kapás, de nem lett meg. Valószínűleg kicsi. A következős dobásnál aztán végre megakadt a horog is. Igazam volt, nem túl nagy...

Mivel ez a hal nem csobogta szét a helyet maradtam még. Most felfelé dobáltam a twisterrel. Rögtön elsőre el is rontottam egy kapást. Fura de nem éreztem rávágást, csak úgy a szájában volt plasztik. Sikerült eltolnom.... Visszadobtam ugyanoda, és láss csodát, megint elkapta. Most megvagy!

Újabb szép domolykó. Most ez a példány már rendesen lerendezte a helyet, így újabb után néztem. Jé egy kitaposott beálló! Gyorsan lementem, és dobálni kezdtem, de ezt a helyet csak kisdomolykók lakták. Volt amelyik addig ütögette a gumit amíg az elém nem ért, de túl nagy volt neki. Nem akartam összeszurkálni a kicsiket, így abba is hagytam. Megjött a kuka meleg, tele vagyok karcolásokkal, és csalán csípésekkel. Elég volt mára!

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

DAM XTherm termoruha szett 640
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200 37999Ft

hirdetés