Horgász akciók 920

Ligát váltottunk

Ligát váltottunk Pistikével és ezt a fekák is honorálták Délegyházán. Pont az előző posztomban írtam le, hogy egy 250-es sima gumicsónakba hogyan szuszakoltuk bele magunkat és nem csak mi aggódtunk a saját életünkért, most azonban, hála Pistike leleményes beszerzésének, egy stílusos Zodiak hajóval és egy elektromos motorral siklottunk a habokon.

DAM XTherm termoruha szett 640
hirdetés

Ezzel igencsak megleptük a tó halait, akik, mikor megláttak minket készülődni a tó partján, nyilván már a 3-as tóról is átrendelték a rokonokat, mert Bill Dance óta nem volt akkora burleszk még tó partján, mint a mi pár héttel ezelőtti produkciónk. Annyira leblokkoltak a szédületes változás kapcsán, hogy az első helyen, a nap 2. és 5. dobásával sikerült 2 szép sügeret is kivarázsolni ugyanabból az öbölből.

Na így kell elkezdeni egy 3 órásra tervezett pecát! A fotók után mentek vissza a fiatalok szépen, de tutira nem felejtik el a randit a sebile crankster-rel, amit Zoli ajánl saját dobozában, és ami ismét bizonyította, hogy univerzális csali, még a finnyás fekák sem tudnak neki ellenállni.

A peca vidáman folytatódott, élveztük, hogy tudunk állva pergetni, hogy ki tudjuk nyújtani a lábunkat és nem a seggünk alól kell elővarázsolni a parizeres zsömlét, ha megéhezünk. Szóval úri peca volt a javából!

A crankster mellett a szexisten megabass vibration-x smatra-t is ki akartam próbálni, fantasztikusan dolgozik, tökéletesen veret, ezt egy kilós forma süllő is igazolta, aki azonban a kiemelés előtt úgy döntött, hogy nem szeretne fotómodell lenni.

Volt jó pár ráverésünk, pár akadt is, de lemaradt, de partig több halat nem tudtunk segíteni. Persze nem voltunk csalódottak, a csónak teszt tökéletesen sikerült és igazolódott, hogy még mi ketten, ikea-analfabéták, is képesek vagyunk 15 perc alatt összerakni és szét is szedni az egész szerkót.
Új liga, új kalandok! Alig várom, hogy májusban a Balatonon is tesztelhessük!

PISZ

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

vasscsaba
7 éve

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200 37999Ft

hirdetés