Horgász akciók 920

Fishingtime blogger találkozó

Szombat reggel Péterrel és az újonnan megismert Imrével indultam útnak a találkozóra, aminek az eredeti célhelye Kulcs volt, de sajnos az élő Dunán az áradás keresztbe húzta a számításainkat.

JRC VIP 640
hirdetés

 Ezért az Adonyi holt-ágra mentünk. Péternek nem volt ismeretlen a terep mert Ő már egyszer járt itt. Miután megérkeztünk gyorsan összeállítottuk a felszereléseket és neki láttunk a pecának. Megdobáltuk a vízben lévő fák és bokrok környékét eredmény nélkül. Már a tovább álláson tanakodtam mikor a lábam előtt elkapta a twisterem egy 40cm körüli kis csuka.

A halat gyorsan lefényképeztem és vissza engedtem, majd tovább álltam. Sok helyet végig járva megúsztam kapás nélkül. Majd egy elég meredek medertörést kezdtem el vallatni süllő reményében de ott is egy kis csuka jött.

Ahogy haladtam a holt-ág partján jobbnál jobb helyeket láttam, vízbe dőlt fák, bokrok. De hiába voltak elviekben jó helyek, ha halat egyik mellől sem fogtam. Ezért vissza indultam a kocsihoz egy kis falatozás kedvéért. Ahogy mentem visszafelé összefutottam a találkozó többi résztvevőjével is. Ervin felajánlotta, hogy kipróbálhatom a kajakját, természetesen éltem a lehetőséggel.

Ezúton is nagyon köszönöm neki a lehetőséget, nagy élmény jelentett már csak azt bánom, hogy nem mertem belőle dobálni. Sajnos a halak nemigazán ettek ezért hamarosan elindultunk a kulcsi vendégházba, ahol már várt minket az Ottó bácsi által készített halászlé. Mikor már megérkezett a csapat minden tagja összeálltunk egy csoportképre.

A halészlé elfogyasztása közben és az est folyamán összeismerkedett a társaság. Mikor már sokan elmentek aludni én is úgy döntöttem, hogy ideje lenne lepihennem nekem is. Reggel fájó szívvel de élményekkel tele hagytam ott Kulcsot.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Gator bakancs 640
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Gator bakancs 1200

hirdetés