Finomszerelékes videók

2015.04.13. forrás: Szobapeca

Az internetes horgászmédia legnépszerűbb műfaja lett mára a rövid videók készítése. Csinálják ezt cégek, népszerűsítendő különböző termékeiket, de bloggerek is tesznek fel elképesztően jó, látványos vagy érdekes horgászfilmeket. A hazai oldalakon megjelenő munkák mellett érdemes ránézni a külhoni cégek videóanyagaira is. Ha a finomszerelékes "műfajt" nézzük, megmutatom néhány kedvencemet:

Kolibri gumicsónakokhirdetés

DRENNAN

Drennan videók a weboldalon: Drennan videók 

A Drennan YouTube csatornája: Drennan videók

A Drennan cég videóanyagaiban olyan - bátran mondhatjuk - világhírű figurákkal találkozhatunk, mint a legelső képen látható Martin Bowler, az ötszörös egyéni világbajnok Alan Scotthorne vagy a szintén válogatott Steve Hemingray. És még sokan mások...

PRESTON INNOVATIONS

Preston videók a weboldalon: Preston Innovations videók

A Preston YouTube csatornája: Preston Innovations videók

Az itteni arcok sem akárkik, bár csupán a neveket tekintve a Drennan csapata kicsit talán erősebb. A tartalmat tekintve azonban a Preston anyagai semmivel sem gyengébbek, sőt! Des Shipp, a flat method kosarak fejlesztésében maradandót alkotó Andy Findlay és az angol feederválogatott szövetségi kapitánya Tommy Pickering a húzónevek ezen az oldalon.

GURU

Guru videók a weboldalon: GURU videók

A Guru YouTube csatornája: GURU videók

A Korda finomszerelékes márkája évek óta egy remek tv-sorozattal véteti észre magát ebben a műfajban, de számos más videó is elérhető az interneten tőlük. Steve Ringer neve nem szorul magyarázatra, az angol nézők számára Dean Macey vagy Adam Rooney neve sem. Jó csapat és remek filmek, némelyik kifejezetten hasznos és szórakoztató. 

Az angolt nem magas szinten bírók számára (mint pl. én) nagy segítség lenne legalább az angol felirat. Sajnos ez nem érhető el ezekhez a filmekhez, de így is sok hasznos információ nyerhető belőlük. Fülelni kell hát, nem kicsit, hisz némelyik horgász-celeb igen kacifántosan beszéli az angolt... :) Sokszor a szöveg nélkül is sok újat/érdekeset láthatunk, csupán azzal, ha megfigyeljük, hogy a főhős hogyan horgászik, hogy állítja össze maga körül a dolgokat, milyenek a mozdulatai. A környezet és a fotósok munkái pedig igazán lenyűgözőek néha.

Nem szabad elfelejteni, hogy ezek a filmek alapvetően reklámok. Ez nem azt jelenti, hogy nem mondanak igazat, csupán azt, hogy mindenki a saját megoldását és termékét ajánlja. De ezt már itthon is megtanulhatta mindenki...


A képek innen származnak: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

Minn Kota elektromos csónakmotorokhirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »