El Classico Kimaxolva

2014.10.14. forrás: Fish&Dirt

Na megvolt megint. Igaz, nem 2-3 napos túra volt, sajnos csak egy teljes nap adatott meg a csapatnak, de nincs okunk panaszra, kimaxoltuk a túrát, ahogy illik.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Pénteken este érkeztünk meg Pistivel és Lalival Máriára, ahol szerencsére Zsolti és Pityu, aki sokat segít Zsoccnak a ház körül, épp a házi pálinkákat tesztelték, de pont kellett nekik még 3 teszter. Jelentkeztünk, beválogattak. A teszteket mi sem igazolja jobban, mint, hogy szombaton reggel fejfájás mentesen keltünk 5-kor és suhantunk, najó vánszorogtunk ki a kőre.

Persze ezért a látványért érdemes kiharcolni magadat a mocsáron át a kőre. Ugyanis mocsár van, aki oda készülne, csimmát ne hagyja otthon. 

Volt bolo, meg pergetés, a bolót csak a bodorka rázta, a pergetés pedig agyérgörcsöt okozott, ott rabolt a balin, a süllő, de még a csuka is, 4-en 234 csalit próbáltunk végig, de egy rávágásnál tovább nem jutottunk.

11 körül elhagytuk a pályát és mentünk a csatornára csukázni. A nap már magasan, komolyan mondom, hogy nyáron nem volt ilyen idő, mint október 11-én, a nem sok alvás, a magas fű, a sok csalán és az erős napsütés miatt, félkómásan kipakoltunk pár kisebb csukát, de ez még mindig nem volt az igazi...

Utolsó pillanatban jött az alvás, az a délutáni fajta, amit a lángos és a ser előzött meg, ami kell azért a pocakba. Hűs a paplan, puha a párna, megvan az érzés ugye? Aludtunk hát egy picurkát.

NA és akkor hova menjünk délután? Kő vagy csatorna? A kőre szavaztunk, a reggeli szopó ellenére és ez volt a jó döntés. 5. perc, Zsocc hatalmas rávágást kap, kettő feles balin. megnéztem a képeken a time stamp-et, 3 perccel később pózolok én is az idei legnagyobb balatoni balinommal. Pisti sem maradt ki a sorból, Lali a kő előtt akasztott egy nagy csukát, ami akkor balhét csapott, hogy mindenki vizes lett, sajnos meglépett, kishallal jött kis csukesz és egy gyönyörű köves. Mindez két óra és harminc perc krónikája.

Tökéletes peca volt, nem is erőltettük tovább. Kifelé menet a kövek között találkoztunk valakivel, aki igazolta, hogy a Balaton vízminősége kiváló, ami remek jel és reméljük sokáig így is marad.

Az este 10 már egy budapesti kocsmában ért minket, ahol megünnepeltük a betyárul kimaxolt sokadik El Classico-t!

 És végül a videó a nap legfontosabb pillanatairól!!

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »