Egy rövid balatoni hétvége rövid krónikája

2015.05.18. forrás: Fish&Dirt

Mi maradt ki az El Classico-ból? A ponty és a balin. A balinokkal nem tudom mi van, lehet, hogy menedékjogot kértek és kaptak valamelyik olyan európai országtól, ahol nem lesz belőlük halliszt a csirkéknek, a lényeg, hogy nyomukat sem látni. De a ponty neve mellé végre odakerült az X.

Delphin Walkyra harcsázó botokhirdetés

A szar idő miatt, csak szombaton dél körül indultunk el, Pisti már csónakot rakott le, mikor Rékával és Csipesszel megérkeztünk. Tettünk, vettünk, vásároltunk, Lóki Csárdában falatoztunk, aztán 5 körül beültünk Pisti kis verdájába és mentünk egy mélybalatoni süllőzésre.

Az idő pazar volt és sikerült is jó 4es vizet találni, meg persze szexi kis keszegeket és sneciket szedni, minden szuper volt, csak a süllőknek nem szólt senki, hogy minden ennyire jó. Ők kimaradtak a buliból.
Na majd hajnalban. Grandiózus tervek voltak a fejemben, hogy először kő, aztán majd csatorna, de végül egy egyszerű pontyozás mellett döntöttem, és így volt jó.
Ideális idő, enyhe nyugati szél, kukorica, kagylós etetőanyag, kis kagylós aroma a kukorácára, boló a kézbe és hagyszóljon! Keszeg, keszeg, keszeg, jólvan Nektek is örülök, keszeg, aztán Gábor szomszéd jobbra akaszt egy gépet. Majd a szomszéd balra is. Na akkor itt a csapat. 2 percel később már az én ryobim féke is ciripelni kezdett. Megjöttünk, helló pontyocskám! Nem nagy a bébi, de azért megdolgoztatja a manta bolót. A sorsa azonban az volt, hogy a hálóba (aztán a panírba) kerüljön ma.

Pisti megnyugodott, innen már bónusz a peca. Keszeg, keszeg, szép nagyok vagytok, keszeg keszeg majd az egyik bevágás után az úszóm befúródik a vízbe, fék dalol, boló görbül. Yupppiii, imádom ezt a pecát! Nagyra számítottam, nem az lett, de így is elszórakoztatott jó pár percig a kis dundi. Videó is készült a fárasztás végéről:

Szépséges kis duci jól harcolt! Bearanyozta a reggelt!

Na ő sem lett aznap boldog, mert ő is kellett a hagymás krumpli és a lecsó, meg a rozé fröccs mellé, de hát ilyen is van. Néha enni is jó a halat, nem csak elengedni.

A süllők szépen elvonultak a kő közeléből, már csak az ovisok maradtak. Taposott küszre ugrott rá, szerencsére a horgot sem bírta lenyelni, így gond nélkül távozhatott.

Rövid peca volt, de tökéletes. Szeretem a Májust. Szeretem a Balatont.
Big PISZ

Sebile Flatt Shad vertikális harcsawobblerhirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »