Horgász akciók 920

A titokzatos Dunakanyar

Mostani kalandomban kicsit elrugaszkodtam a Duna fővárosi szakaszától és új szakasszal ismerkedtem meg. Abszolút nem bántam ezt, mert fő a változatosság és jó lehetőségnek ígérkezett.

Camping - Prologic Cruzade 640
hirdetés

Két remek horgászt kísértem el, míg ők kedvenc hobbijuknak hódoltak, addig én őket figyelve tanultam. Miért tettem ezt? Azért, mert tőlük sokat okulhatok az úsztatásról. Igen, már „megint” ez a téma. Az idei évben nagyon rákaptam, sőt, mondhatni fanatikusan tanulni akartam ezt a remek és szép horgásztechnikát, ennek fényében minden lehetőséget megragadtam amíg tartott a szezon.

Évek óta járok úsztatni Ördögh Máté barátommal a fővárosi szakaszra (egy közös történetünkről itt olvashatsz), de a sokszor áradó vagy apadó víz, illetve a sűrűn közlekedő hajók miatt a mélybe húzódó halakat már nem tudjuk a part szélén tartani, elég kevés alkalmunk adódik a jó lehetőségekre. Amennyiben melles csizmával rendelkezünk, a lehetőségeink kitárulnak...

Ez alkalommal Janit és Marcit kísértem el a Dunakanyarba, hogy jobban szemügyre vegyem és tanulmányozzam technikájukat miközben fényképezem és kamerázom őket.


Kíváncsian indultam neki a napnak, mert volt pár jó és ígéretes kép a fejemben, amit meg szerettem volna valósítani. Hiszen, amikor én is horgászok, gyakran sajnálom a fotózásra az időt vagy kapkodok, nehogy lemaradjak a következő lehetőségről.

A továbbiakban a cselekményeket képekkel és szöveggel illusztrálom elvégre fényképezni mentem. Lássuk mi történt:

 

Még több képet találhatsz az eredeti blogbejegyzésben itt.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Camping - Carp Spirit sátor - 640 60e
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Camping - Prologic Cruzade 1200

hirdetés