Horgász akciók 920

A Csőhídi csata

Bocs, de ezt egyszerűen nem bírtam nem leírni. Ez egy igazi, tőről metszett magyar sztori. Az ember szíve időről időre belesajdul, hogy miért kell nekünk mindig ugyanazt csinálnunk, mindig ugyanúgy…

Horgász akciók 640
hirdetés

Horgászberkekben valószínűleg sokan emlékeznek még a tavalyi év egyik eseményére, melynek két főszereplője egy önérzetes hölgy és egy farkát lengető horgász volt. Az eseményeknek nem voltam tanúja, így nem idézném fel, annyi tudható, amennyi erről a neten megjelent. A résztvevők nem biztos, hogy így élik meg, de egyébként ez egy hétköznapi történet, mely számos tanulságot hordoz együttélésről, kommunikációról, meg ilyenek. Hogy hogyan kerül mindez be a történelemkönyvekbe, hogyan lesz ebből a Csőhídi csata? Hát úgy, hogy a sztoriból először Facebook bejegyzés, később Index cikk lesz. S innen az események már maguktól hömpölyögnek tovább…

Mindkét oldal támogatói elmondják (leírják, kommentelik) a magukét, hamar leszedik a keresztvizet a hölgyről is, a horgászokról is. Egy ponton túl már a helyi politika is szükségét érzi megnyilatkozni az ügyben. Borbély Lénárd csepeli polgármester pl. imigyen:

"Őszintén sajnáljuk azt, ami a kocogó hölggyel történt (...) El kell érnünk azt, hogy a szenvedélyüknek élő horgászók, futók, pihenni vágyó családok békésen elférjenek a Kis-Duna parton."

Nos, jelentem: Elérték! A Csőhídi-pálya két vége sorompóval lezárva, horgászversenyre sem kinyitva, takarodj innen büdös horgász, vidd a rakósbotodat, meg az irhádat. Kocogó hölgy megnyugodhat, pihenni vágyó családok (???) fellélegezhetnek. Csak a kutyák szomorúak kicsit, nincs kit megugatni, megmarni, nincs kinek a vödrébe belekóstolni.

Ez így elég egyszerű, mondhatnám sallangmentes megoldás. Well done.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Geri910214
4 éve

Sziasztok!
Véleményem szerint ez már a jéghegy csúcsa, ha egy vizet tudnak értelmetlenebbül és butábban kezelni, az már maga a csoda, aki értelmesen szeretne horgászni, hagyja ott a RSD-t, vagy m,ég inkább véletlenül se kezdjen el ott horgászni, inkább keressen olyan vizet ahol megfelelő ellenőrzés van és a nagy tudású ellenőrnek pedig ne az legyen a legnagyobb problémája, hogy két különböző árnyalatú kék színű tollal vezetem a fogási naplóm, hanem hogy este a maszek stégről ne gereblyézzék széjjel a vizet és persze sorolhatnám, én 5 évet jártam ide és ezalatt lineárisan bemutatható a vízterület színvonalának csökkenése, az idei évre végképp feladtam. Ha bárki ezt olvassa és elvettem a kedvét már megérte megírni.

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Horgász akciók 1200

hirdetés