Horgász akciók 920

Álompeca megint - Visegrád, jövünk még!

Pisti, Lali, én - 3 óra, 4 süllő, legnagyobb 51 cm. Ja és mindenki fogott. Ezt hívják sikeres pecának.

3752 termék akcióban
hirdetés

 Részletek:
A hónap legfosabb időjárása várt ma ránk, de szokás szerint nekem nem volt alternatíva: vagy ma, vagy 2 hét múlva. Mentünk hát. Azzal nyugtattam a srácokat, hogy legalább nem lesz kint senki.
Így lett, tényleg nem volt senki sehol, miénk volt az összes pálya. Pisti lement arra a helyre, ahol a 4,60-as érkezett, Lali az öbölhöz én a biztos, de kishalas helyre. Második dobás, kilóhúsz. Szépséges süllő, erős harcos, original keresztben. Igazából tök feleslegesen viszem ki a 6 kilós táskámat a kőre. Max akkor nyitnám ki, ha az original beszakadna. Ő az idei X-faktor.
Szóval meglett az első.

Örülés, belül ünneplés, megnyugvás, hideg szél nem érzés. Elmúlt a gond, maradt az öröm, jött új gondolat: mi lenne, ha nyomnék rögtön még egy kört ugyanitt? Nyomtam.
Ahogy a filmekben szokás: 5 perccel később...

Ami viszont abban az 5 percben történt az brutál volt: víz fölé tartott spiccel húztam be lassan a csalit, már látom a neonsárga testet, 40 cm zsinór van kint, amikor brutális rávágás, a spicc azonnal bevágódik a víz alá, és sivít a fék! Azt hittem komoly balinom van, annyira elemei erejű volt a rávágás.
Lámpa kapcs, süllő konstatál. Nem volt nyilván akkora vitéz, mint a 4,60-as, de tolta neki keményen. Enyém lett.
Innen már nekem hawaii-dizsi-napszecsó, szóltam Pistinek, hogy kettőnél járok, próbáljon rá a helyemre, Lalit is áthívtam, jöttek, fogtak, Pisti is, de nem itt, Lali is a nagyhalason és már nem is esett az eső, már nem is volt olyan elviselhetetlen a szél, már csak ott álltunk, dzsuvásan, ázottan és kurva boldogan.

Álompeca De Luxe!
Mosolyogtam magamban, hogy én tényleg mindig megírom, mindenki olvashatja, hogy mekkora király ez a pálya, és mégsincs itt más. Egy kis eső, egy kis szél és máris miénk itt a tér és az élmény! Igazam lett, egyedül voltunk, és tökéletesen szórakoztunk.

PIIIIISZ!

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

bgilanyi
7 éve

2
krisrob
7 éve

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
3752 termék akcióban

hirdetés