Zöldfűszeres halragu

Hozzávalók:
60 dkg halfilé(fogas,harcsa)10 dkg vaj
1 csipet finomra vágott petrezselyemzöld
1 csipet finomra vágott tárkony
1 csipet finomra vágott rozmaring
1 csipet finomra vágott bazsalikom
1 fej vöröshagyma
2 dl tejszín
2 kanál keményítő
1 dl fehérbor
1 csipet só
1 csipet bors
A hagymát finomra vágjuk és vajon megfuttatjuk. Ha megpirult hozzáadjuk a kockára vágott halat és megszórjuk a fűszerekkel. Ha kifehéredett a hal,akkor felöntjük a borral és kiforraljuk. Ráöntjük a tejszínt és felforraljuk,majd keményítővel sűrítjük. Párolt rizzsel vagy tésztakörettel tálaljuk.
Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!
hirdetés