Zöldfűszeres halragu


Hozzávalók:

60 dkg halfilé(fogas,harcsa)
10 dkg vaj
1 csipet finomra vágott petrezselyemzöld
1 csipet finomra vágott tárkony
1 csipet finomra vágott rozmaring
1 csipet finomra vágott bazsalikom
1 fej vöröshagyma
2 dl tejszín
2 kanál keményítő
1 dl fehérbor
1 csipet só
1 csipet bors

A hagymát finomra vágjuk és vajon megfuttatjuk. Ha megpirult hozzáadjuk a kockára vágott halat és megszórjuk a fűszerekkel. Ha kifehéredett a hal,akkor felöntjük a borral és kiforraljuk. Ráöntjük a tejszínt és felforraljuk,majd keményítővel sűrítjük. Párolt rizzsel vagy tésztakörettel tálaljuk.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés