Vajon sült pisztráng édesburgonyával


Hozzávalók:

2 db pisztráng
1 csipet só
1 db citrom
10 dkg teavaj
4 db édesburgonya
20 dkg eper
1 db vaníliarúd

 A pisztrángot szeletekre vágjuk sózzuk és citromozzuk,Felmelegített vajban mindkét felét pirosra sütjük.
Az édesburgonyát kockára vágjuk és leforrázzuk.Vajon elkezdjük pirítani,hozzáadjuk az apróra vágott epret és a vaníliarúdat.
Alaposan összepároljuk és a sült pisztránggal tálaljuk.Majonézzel és natúr joghurttal kiegészíthető.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés