Vajas tésztában sült halfilé


Hozzávalók:

4 szelet halfilé
1 csipet só
1 csipet bors
1 db citrom
20 dkg gomba
50 dkg vajas tészta
1 marék lenmag
1 db tojás
1 marék liszt
10 dkg vaj

A halszeleteket sózzuk és borsozzuk,bedörzsöljük citromlével és kevés vajon elősütjük 2-3 perc alatt.
A vajas tésztát kinyújtjuk lisztezett deszkán.
Felvágjuk a tésztát és rárakjuk a halszeletek.
A halszeletekre rárakjuk a vékonyra felszeletelt gombát és ráhajtjuk a tésztát.
Lekenjük tojással és megszórjuk lenmaggal.
Előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük és friss salátával tálaljuk.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

horjan
4 éve

Még nem próbáltam, de nekem tetszik !

1
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés