Tejszínes harcsa brokkolival


Hozzávalók:

0.80 kg harcsafilé
1 csipet só
1 csipet bors
10 dkg vaj
1 kisebb fej hagyma
2 kanál liszt
3 dl tejszín
1 fej brokkoli
1 csipet cayennei bors
2 kanál reszelt parmezán

A harcsafilét kockára vágjuk.
A brokkolit rózsáira szedjük és bő, forró vízben leforrázzuk.
Közben a finomra vágott hagymát vajon megfuttatjuk.
Rárakjuk a halkockákat és fűszerezzük.
Ha kifehéredett a hal,akkor megszórjuk liszttel és felengedjük a tejszínnel.
Átforraljuk a ragut és beleszórjuk a parmezánt.Ha felolvadt beleszórjuk a brokkolit és 2-3 percig forraljuk.
Friss zöldfűszerrel tehetjük különlegessé.Párolt rizzsel vagy tészta körettel tálaljuk.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés