Horgász akciók 920

Tejszínes harcsa brokkolival


Hozzávalók:

A harcsafilét kockára vágjuk.
A brokkolit rózsáira szedjük és bő, forró vízben leforrázzuk.
Közben a finomra vágott hagymát vajon megfuttatjuk.
Rárakjuk a halkockákat és fűszerezzük.
Ha kifehéredett a hal,akkor megszórjuk liszttel és felengedjük a tejszínnel.
Átforraljuk a ragut és beleszórjuk a parmezánt.Ha felolvadt beleszórjuk a brokkolit és 2-3 percig forraljuk.
Friss zöldfűszerrel tehetjük különlegessé.Párolt rizzsel vagy tészta körettel tálaljuk.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Szezonindító akciók
hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés