Gasztro
Egy serpenyőben megmelegítjük az olívaolajat,hozzáadjuk a kockára vágott paprikát.A harcsafilét felkockázzuk és a paprikához adjuk és közben ízesítjük.5 percig pároljuk együtt majd... Tovább »
A pontyot megtisztítjuk (pikkelyeit lekaparjuk), megmossuk, fejét, farkát, uszonyait levágjuk. A halhúst sűrűn beirdaljuk, kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk, besózzuk, hidegre tesszük. A... Tovább »
A halat megtisztítjuk, filézzük, a bőrét lefejtjük. A filékből kb. 5 cm széles szeleteket vágunk, megsózzuk és letakarva kb. 30 percig pihentetjük. Egy serpenyőben zsírt vagy olajat... Tovább »
A megtisztított halat megmossuk, a zsírréteggel együtt lefejtjük a bőrét, 2*2 cm-es kockákra vágjuk, kissé besózzzuk. Az apró kockákra vágott szalonnát zsírjára pirítjuk, a... Tovább »