Horgász akciók 920

Gasztro

Az első lépés, hogy egy tálba lisztet öntünk, teszünk hozzá egy kis morzsát, halfűszer keveréket, sót, borsot és őrölt piros paprikát. Mindezt összekeverjük, mert ebbe... Tovább »

 

A halat kisebb szeletekre vágjuk és beirdaljuk, majd enyhén megsózzuk. Egy kevés zsírt felforrósítunk a bográcsban és a lisztbe forgatott halszeleteket megsütjük, majd... Tovább »

 

A halat szeletekre vágjuk és sóval meghintjük. 5 dkg vajat felolvasztunk egy serpenyőben és öntünk hozzá kevés olívaolajat.A halszeleteket lisztbe forgatjuk és megsütjük a serpenyőben... Tovább »

 

A harcsafilét szeletekre vágjuk és sóval,borssal meghintjük.Bedörzsöljük frissen facsart citromlével.Lisztbe,felvert tojás forgatjuk.Ezután a lenmaggal összekevert zsemlemorzsába... Tovább »

 

A harcsafilét kockára vágjuk.A brokkolit rózsáira szedjük és bő, forró vízben leforrázzuk.Közben a finomra vágott hagymát vajon megfuttatjuk.Rárakjuk a halkockákat és... Tovább »

 

Hámozzuk meg a burgonyákat és vágjuk kockára. Sós vízben főzzük puhára. A petrezselyemzöldet mossuk meg és aprítsuk fel.Közben készítsük elő a lazacot. A halszeleteket... Tovább »

 

A megtisztított halakat feldaraboljuk. A fejet és a farkat levágjuk és a haltörzsét 2-3 cm-es patkókra vágjuk. Ezután a haldarabokat lesózzuk és állni hagyjuk. Közben a hagymát... Tovább »

 

A halfilét vágjuk 3-4 ujjnyi darabokra és sózzuk meg. Hagyjuk állni 10-15 percet, addig az összes zöldséget vágjuk csíkokra.  Serpenyőben melegítsünk olívaolajat és pirítsuk meg... Tovább »

 

A halat kockára vágjuk és sóval,borssal,olívaolajjal,zúzott fokhagymával összekeverjük.Vajon egy serpenyőben kevés vajon megsütjük.A mogyorót szárazon megpirítjuk.A salátát... Tovább »

 

A halszeleteket sózzuk és borsozzuk,bedörzsöljük citromlével és kevés vajon elősütjük 2-3 perc alatt.A vajas tésztát kinyújtjuk lisztezett deszkán.Felvágjuk a tésztát és rárakjuk... Tovább »

 

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés