Harcsás palacsinta


Hozzávalók:

1 ek zsír
1 kg harcsa filé
2 db hagyma
5 dkg pirospaprika
1 db paprika
1 db paradicsom
1 csipet só (+1 a palacsintához)
3 gerezd áttört fokhagyma
1 kk paprikakrém
5 ek átszitált liszt (+30 dkg a palacsintához)
5 ek tejföl
3 db tojás (palacsintához)
2 dl tej (palacsintához)

A halat lebőrözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk.
A hagymát, az olajon üvegesre pároljuk, rászórjuk a pirospaprikát, majd beledobjuk a felvágott paprikát és paradicsomot.
Fokhagymával, köménymaggal, sóval és paprikakrémmel fűszerezzük.
Felöntjük 4 dl vízzel és lefedve, 30 percig főzzük.
Ezután a halat is hozzáadjuk és pár percig még pároljuk benne.
Ezt felöntjük a lisztes, tejfölös, vizes habarással és alaposan összedolgozzuk.
Ezután leszűrjük, a halat összetörjük és a palacsintákba töltjük.
Tálaláskor leöntjük a mártással, a halas palacsintákat.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés