Horgász akciók 920

Harcsapörkölt


Hozzávalók:

A megtisztított halat megmossuk, a zsírréteggel együtt lefejtjük a bőrét, 2*2 cm-es kockákra vágjuk, kissé besózzzuk. Az apró kockákra vágott szalonnát zsírjára pirítjuk, a pörcöket kiszedjük, a zsírjához hozzáadjuk az olajat, és üvegesre megpároljuk rajta a finomra vágott hagymát. A tűzről lehúzva elkeverjük benne a pirospaprikát, felengedjük egy kevés vízzel, addig forraljuk, amíg a hagyma egészen krémszerűvé sűrűsödik. Akkor beledobjuk a kicsumázott, felaprított paprikát, a hámozott, gerezdekre vágott paradicsomot, a halat, és fedő alatt, lassú tűzön puhára pároljuk (15-20 perc elegendő). Vajas galuskát kínálunk hozzá.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

5
Monori pecás
11 éve

4

3
hirdetés (x)
AnglerLady
11 éve

2
Tika60
11 éve

1
Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés