Harcsafilé magvas köntösben


Hozzávalók:

0.80 kg harcsafilé
1 csipet só
1 csipet bors
10 dkg liszt
3 db tojás
30 dkg zsemlemorzsa
10 dkg lenmag
1 db citrom
3 dl étolaj

A harcsafilét szeletekre vágjuk és sóval,borssal meghintjük.
Bedörzsöljük frissen facsart citromlével.
Lisztbe,felvert tojás forgatjuk.Ezután a lenmaggal összekevert zsemlemorzsába forgatjuk a halszeleteket.
Bő forró olajba 2-3 perc alatt készre sütjük.
Köretnek párolt zöldséget vagy burgonyapürét készítsünk mellé,de friss salátával is tálalhatjuk.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés