Horgász akciók 920

Harcsafilé kapribogyós mártással


Hozzávalók:

A harcsaszeleteket sózzuk és citromlével meglocsoljuk. A vajat és az olívaolajat felmelegítjük és belerakjuk a halszeleteket. 2-3 perc alatt mindkét felüket megsütjük.

A mártáshoz a vajat felmelegítjük és belerakjuk a karikára vágott zöldhagymát. Rászórjuk a kapribogyót és megszórjuk liszttel. Felengedjük forró húslevessel és kiforraljuk.

Miután kiforraltuk tejszínnel dúsítjuk és tetszés szerint ízesítjük sóval, citromlével, pár csepp fehérborral és fehérborssal.

Tálaláskor átvonjuk a halat a mártással és párolt rizzsel tálaljuk.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Szezonindító akciók
hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés