Halszelet tejszínes póréhagymával


Hozzávalók:

10 dkg vaj
0.5 dl olívaolaj
8 szelet ponty
8 dkg liszt
3 dl zöldségleves (kockából)
2 dl tejszín
2 csokor újhagyma

A halat sózzuk és lisztbe mártjuk. Vajat melegítünk, amibe olívaolajat öntünk.
Ebben megsütjük a halat.
Világos, vajas rántást készítünk, amibe belerakjuk a felaprított újhagymát.
Felengedjük zöldséglevessel és tejszínnel elkeverjük.
Kiforraljuk és tálaláskor, a halra öntjük.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés