Horgász akciók 920

Halszelet tejszínes póréhagymával


Hozzávalók:

A halat sózzuk és lisztbe mártjuk. Vajat melegítünk, amibe olívaolajat öntünk.
Ebben megsütjük a halat.
Világos, vajas rántást készítünk, amibe belerakjuk a felaprított újhagymát.
Felengedjük zöldséglevessel és tejszínnel elkeverjük.
Kiforraljuk és tálaláskor, a halra öntjük.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Szezonindító akciók
hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés