Őszi-téli ruhavásár 2.

Hal kaprosan


Hozzávalók:

2 fej vöröshagyma
2 db citrom
1 kg halfilé(süllő,harcsa)
1 csokor kapor
1 csipet só
1 csipet bors
3 dl tejszín

 A vöröshagymát félbevágom és felszeletelem, majd olajban megsütöm. 2 citrom levét rászűröm, sózom, borsozom és a kaporral megszórom. A hal szeleteket kettévágva ráteszem és közepes lángon pirulásig sütöm. /Rázogatva keverem, vagy nagyon óvatosan. Egy kicsit szétesik, de nem baj./ Először levet enged, de később finoman átsül.Tejszínnel felöntöm és beforralom. Rizzsel vagy burgonyafánkkal tálalom.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Prologic horgászfotel 16999 Ft 640
hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés