Fűszeres busaszeletek


Hozzávalók:

1 kg busa
1 csipet fűszerkeverék
3 ek olívaolaj
1 kg brokkoli
2 dl tejszín
4 ek átszitált liszt

1 csipet só
1 csipet Delikát ételízesítő
1 dl tej

A busaszeleteket megszórom fűszerkeverékkel és kevés olívaolajon megsütöm.
A brokkolit sós, vegetás vízben felteszem főzni.
Ha megpuhult, behabarom és tejszínnel dúsítom.
Tálaláskor, a brokkoli főzelékre teszem a halat.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés