Fokhagymás pisztráng sütőtökkel


Hozzávalók:

2 db pisztráng
1 csipetnyi só
1 fej fokhagyma
1kg sütőtök
20 dkg vaj
2 ek méz
1 db chilipaprika

A pisztrángokat szeletekre vágjuk és sózzuk valamint fokhagymával bedörzsöljük és állni hagyjuk.
A sütőtököt félbe vágjuk és kimagozzuk.
Lehántjuk a héjját és kockára vágjuk,forró sós vízben leforrázzuk.
Két serpenyőben is vajat melegítünk az egyikbe sütjük a halat a másikba átpároljuk a félig megfőzött sütőtököt.
A sütőtökre chilit és mézet tegyünk.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés