Fokhagymás busaszeletek római salátával


Hozzávalók:

80 dkg busafilé
3 dl tej
1 fej fokhagyma
1 csipet só
1 csipet bors
1 dl olívaolaj
1 fej római saláta
1 csokor petrezselyemzöld
1 db citrom

A busafilét szeletekre vágjuk és sózzuk,borsozzuk. 

A petrezselymet alaposan megmossuk és összekötjük.
A tejbe belereszeljük a fokhagymát és belerakjuk a petrezselyemzöldet.
Rárakjuk a halszeleteket és 2-3 órán át hagyjuk érni a halat.
A vajat felmelegítjük a serpenyőben,közben lecsepegtetjük a halat és belerakjuk a forró vajba.
Vigyázzunk,hogy ne égjen meg.Citromlevet csepegtetünk a halra és 2-3 perc alatt megsütjük.
A római salátát alaposan megmossuk és összetépkedjük,olívaolajjal és citromlével meglocsoljuk.
Tálaláskor a halat erre a finom salátára tesszük.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés