Édesburgonyás fogas


Hozzávalók:

80 dkg fogasfilé
2 db édesburgonya
3 dl tejszín
10 dkg tevaj
1 db citrom
1 csipet só

A halat felaprítjuk és vajon megpároljuk. Sózzuk és citromlevet nyomunk rá. Hozzáadjuk az apró, kockára vágott édesburgonyát. Együtt puhára pároljuk. Ha már puha mindkettő, felöntjük tejszínnel és beforraljuk. Tészta körettel kínáljuk.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés