Bőrén sült fogas


Hozzávalók:

80 dkg fogas
20 dkg vaj
10 dkg liszt
2 db kaliforniai paprika
2 db sárga kaliforniai paprika
2 db répa
1 db cukkini
1 csipet só
1 csipet bors
1 db citrom
1 fej lilahagyma
1 fej hagyma
1 dl olívaolaj

A halfilét vágjuk 3-4 ujjnyi darabokra és sózzuk meg. Hagyjuk állni 10-15 percet, addig az összes zöldséget vágjuk csíkokra.  Serpenyőben melegítsünk olívaolajat és pirítsuk meg benne a zöldségeket, kevés sóval és borssal ízesítsük.
A másik serpenyőben pedig, melegítsünk vajat, melyben a lisztbe mártott haldarabokat sütjük meg.
Bőrös felével lefelé kezdjük el sütni, a halat.
Tálaláskor a zöldségekre tálaljuk a halat és adjunk mellé citromot.

 

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

esox
4 éve

Egyszerű de nagyszerű recept, magam is gyakran készítem így. Kedvet is kaptam egy kis főzéshez.

1
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés