Őszi-téli ruhavásár 2.

Hírek

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

szgyurma
4 éve

BRÉKING!!!!Amiikor a humor nem vicc!!! Tegnap 2015. 07. 28-n 19h 110-20perc között horgásztam a Marina parton a sóderesen. Ez időpont között az Önök alkalmazásában álló Várhegy nevű menetrendszerűen közlekedő járat a parttól 8-10 m-re lassan csorgó üzemmódban jött felém , s amikor elém ért indokolatlanul full gázzal megindult, ez azt jelentette, hogy 2 méternyi vizet leszívott, és a vissza csapódó víz tokától- bokáig elöntött. Eddig a humor! Ami nem vicc: a mellettem lévő okos telefonomat, és 14 ezer forintos bicskámat is elsodorta a váratlanul az ár. Miért volt a mellettem lévő kövön a telefonom? Azért, hogy ne essen bele vízbe, a késnek meg kéznél kell lenni!Ez a probléma a Pest-Buda, valamint a Lánchíd nevű hajóknál is fenn áll !!!! Van bérletem, rajta levő biztosítás fedezi a káromat? Kihez fordulhatok jogorvoslatért? Én a békés együtt élés híve vagyok. Legyenek szívesek valamilyen megoldást találni! Ja csak a telefonomban csak az ÉLETEM volt!!!! Keresem azokat a horgászokat akiket zavar a hajóvezetők, bunkó közlekedése, a megyeri öböl környékén!!!!

23
hadar77
5 éve

Magyarország hírességei közös horgászversenyre invitálják a horgászrajongókat. A szeptember 5-én, Dunakeszin, a Kavicsbánya tónál megrendezett Fish n’ Stars versenyen a WBO Európa-bajnok Erdei Zsolt (Madár), a Sub Bass Monster Máté Szabolcsa, Gidófalvy Attila, Straub Dezső, Ambus Zoli és még sokan mások elindulnak az őszindító hobbihorgász versenyen. Az 500 ezer forint összdíjazású horgászversenyen feltehetően lesz kapás bőven, ugyanis nemrég 140 mázsa pontyot telepítettek a tóba és a verseny előtt sor kerül egy újabb haltelepítésre is.

Gyertek, gyertek, töltsünk el együtt egy kellemes horgász délutánt :)

Regisztrálj >> http://www.szeptemberfeszt.hu/reg.php

Regisztráció után pedig jelentkezz ma >> http://www.szeptemberfeszt.hu/index.php?go=jel

22
Tata70
5 éve

Tud-e valaki valamit a Körtvélyesi Holt Tiszán 2014 06 24. történt halpusztulásról

21
hirdetés (x)
imre52
5 éve

Tisztelt FISHING TIME arra szeretnék választ kapni mikortól lehet az új,kezdő horgászoknak Horgász Vizsga-t tenniük 2014-ben? Tisztelettel Kálmán Imre. Válaszukat E-mailbe kérném szépen.

20
imre52
5 éve

Tisztelt FISHING TIME arra szeretnék választ kapni mikortól lehet az új,kezdő horgászoknak Horgász Vizsga-t tenniük 2014-ben? Tisztelettel Kálmán Imre.

19
tackleboxtacklebox (fikanick)
6 éve

Hol van a tacklebox? Behalt?
Rendelnék 9000 ért szutyok wobblereket!

18
silurus1
6 éve

Nem tudja valaki ki nyerte a horgászbotot amit az oldal felajánlott az apróhirdetést feltöltőknek?
Nem látok róla semmi infót.

16

III. SZÁSZPAI 2 NAPOS BOJLIS VERSENY....
LEHET JELENTKEZNI...

Neve: III. Szászpai 2 napos Órás Bojlis Csapatverseny
Helye: Lajosmizse
Horgászvíz neve: Szászpa horgásztó
Nevezési díj : 26.000 ft/csapat
Kezdés dátuma : 2013.július 19. 18 óra
Szervező elérhetősége : Miklós Gábor, 20/526-1744 , g690515@vipmail.hu
Egyéb információ:
A nevezési díj tartalmazza a napijegyet 48 órára, 3 főétkezést, a welcome drinket és a díjazást. A kísérőknek az ebéd külön fizetendő: 1200 ft/2 étkezés.
Maximum 17 csapat nevezését tudom elfogadni!
Nevezési határidő: július 13.

Díjazás: a lebonyolítás és a díjazás is szektor rendszerben történik, a szektor 1. helyezettek kupát, a szektor 2. és 3. helyezettek érmet a legnagyobb hal kifogója trófeát a legnagyobb darabszámot kifogó csapat trófeát kap. A különdíjak a nevezett csapatok számától függ!!!!

Gyülekező:

2013. 07. 19.-én péntek 15:00-óra Regisztráció, megnyitó, sorsolás

A SORSOLÁS MENETE:

- a csapatok képviselői nevezési sorrendben kihúzzák a húzási sorrendet, majd a húzási sorrendnek megfelelően, kihúzzák a horgászhelyet.

péntek 18:00 kezdés
szombat 13:00 ebéd ( körbevisszük )
vasárnap 12:00 ebéd ( körbevisszük )
vasárnap 16:00 befejezés
vasárnap 17:00 eredményhirdetés

SZABÁLYZAT:

1. A találkozó non-stop 2 napos órás megmérettetés 2013.07.19. péntek18:00-2013.07.21. vasárnap 16:00ig tart.
2. Csapatok létszáma 2 fő, de lehetőség van 1 fő segítséget hozni, aki a verseny idején teljes jogú csapattag, fáraszthat, bedobhat, csalizhat a versenyzők helyett.
3. Sátrak és személyes dolgok elhelyezése, közvetlenül a horgászhelyeken lehetséges
4. Csalizni BOJLIVAL, pellettel (min:14mm) tigrismogyoróval és kukoricával lehet, kizárólag hajszálelőkén felkínálva..
5. Ólomra illetve csalira paszta gyúrható.
6. Etetni BOJLIVAL, PELLETEL, tigrismogyoróval, főzött apró magokkal (kukorica, búza stb) valamint ezekhez keverhető stick mix-el engedélyezett és csak a verseny megkezdése előtt 15 perccel, melyet dudaszó fog jelezni. A verseny alatt etetni csak reggel 06 és 07 óra között és este 18 és 19 óra között lehetséges.
7. A verseny ideje alatt 4 bot használata, botonként pedig 1 db egyszárú szakáll nélküli horog engedélyezett
8. A megakasztott hal sikeres kiemelésében segítség igénybe vehető.
9. Halfogás esetén, a kifogott halat, a mérlegelésig sértetlenül kell tárolni, majd a mérlegelés, bejegyzés és fotózás után vissza kell engedni!
10. A halak elhelyezésére megnedvesített pontymatrac és pontyzsák használata kötelező!
11. A halakat pontyzsákban kell élve tartani és verseny ideje alatt a pontyzsáknak teljes terjedelmébe a vízben kell lennie
12. A csapatoknak elegendő pontyzsákkal kell rendelkezniük (minimum 4 db/csapat)
13. Kötelező eszköz a minimum 90x90 cm, sűrű szövésű merítő és a fertőtlenítő
14. A versenybe csak a ponty és az amur számít bele.
15. Ha a kifogott hal elpusztul, nem számít be a versenybe
16.Csak a 3 kg feletti pontyokat és amurokat értékeljük
17. A regisztráció akkor válik elfogadottá, amennyiben a csapat a nevezési díjat ( 26.000 ft. )a megadott számlaszámra átutalta., vagy a helyszínen befizette. A számlaszám: Miklós Zoltán MKB Bank: 10300002-10320155-49010010
A verseny ideje alatt folyamatos lesz a mérlegelés a megszokott módon. Csak a két szemben lévő parton lesznek a horgászhelyek kisorsolva. Jelentkezni a csapattagok nevével és az esetleges kísérők nevével itt a facebook-on, vagy e-mailban, a fizetés átutalással, vagy a helyszínen a megadott időpontig ( július 5. )

Jó versenyzést mindenkinek:)

15
vilegye
6 éve

Ívnak a kárászok. http://youtu.be/A18FQSNfIIc

14
karesz1313
6 éve

http://hett.hu/doku/valasztas.pdf

Itt a link az ívvel

13
karesz1313
6 éve

http://hett.hu/doku/valasztas.pdf

Hogy eltakarodjanak a rablók a vízekről
Hogy tudjanak szaporodni fejlődni a halak!

Mindenki tudja hogy mi a teendő!

12
karesz1313
6 éve

Ha fontos számodra, hogy a természetes élővizeink halállománya gyarapodhasson az elkövetkező években, akkor írd alá ezt az ívet, hogy a Magyar Parlament elé vihessük közös ügyünket.

Az aláírásgyűjtő ívek másolhatók és nyomtathatók. Az összegyűjtött, aláírt íveket a következő címre kérjük eljuttatni:

Zounok-Tv. 5000 Szolnok, Thököly út 149/29 Hrsz.

11
Fishmageddon
6 éve

Hát, ha már nem is lesz megszüntetve, az mindenképp előrelépés lenne, ha le lehetne őket lőni. A semminél jobb, bízzunk benne!

10
Orbit
6 éve

Azért nem árt felidézni, hogy a Mohosz teljes mellszélességgel, és egyértelműen kiáll a kereskedelmi halászat megszüntetése mellett. Ahogy én látom, megteszi, amit meglehet! Minden létező fórumon, legyen az parlamenti vitanap, vagy minisztériumi egyeztetés, egyértelműen halászellenes. Mivel itt politikai döntés fog születni, mást nem tehet, mint lobbizik.

A jelenlegi helyzet úgy fest, hogy nincs politikai akarat a halászat megszüntetésére, mert még komoly uniós pénzeket lehet nyúlni a halászat támogatása címén. De pozitívumként értékelhető, hogy a halászat ellenőrzése új alapokra lesz helyezve. Szigorodnak majd az adminisztrációs kötelességeik, és számos ponton lesznek kényszerítve és ellenőrizve. Létrehoznak a fejük fölé egy megyei szintű ellenőrző testületet. A majdan itt dolgozók jogköre még tisztázás alatt van, de körvonalazódik, hogy a rendőrökhöz hasonló szervezet alakul, akár még fegyverük is lehet! Ez elsőre nem rossz, habár a halászat megszüntetése nem valósul meg, legalább a szabályozásuk jelentősen szigorodik.

9
vasscsaba
6 éve

Szia Miksa, a helyzet az, hogy nemigazán jut el hozzám semmi konkrét infó ezzel kapcsolatban, pedig mindig is érdekelt, szívesen foglalkoztam e témával. Tán sokan sejthetik, nem azért szántam rá időt, pénzt, energiát, mert kaptam a havi fizetést érte, hanem mert valóban érdekel. Talán egyszer, ha úgy alakul, majd nyilvánosságra hozom az elmúlt évek dokumentumait, hogy mindenki értse, mi miért történt, s talán mint egy puzzle, összeáll a kép. Egyelőre csak bízni tudok abban, hogy a dolgok pozitívan irányba mennek, és a horgász szakmát az összefogás, a közös érdek, nem pedig a korábbi sérelmek, a széthúzás, és a hiúsági kérdések jellemezik majd.
Berza, nem tudok róla, hogy az EU-s tagsággal meg kellett volna szűnnie a halászatnak, egyébként itt nem a halászattal van a baj, hanem az azt körülölelő korrupcióval, és a kontroll teljes hiányával, ez eredményezte azt, hogy a horgászok már hallani sem akarnak a halászatról (ilyen formában én sem).

8
Fishmageddon
6 éve

mohosz??? na ne nevettess! mikor tett valamit is a horgászokért? (azon kívül, hogy beszedi az évi százmillát)

7
Berza
6 éve

sziasztok! üdv mindenkinek:) nem tudok sokat a halászattal kapcsolatos törvényekről, de egy ismerősömmel beszélgettünk, és említette, hogy az Unióba való belépés következtében megkellett volna szűnjön a halászat a vadvizeken, ugyanis a legtöbb európai országban nincs halászat! nos jó lenne, ha itt is komolyan vennék, legalább korlátoznák a halászok lehetőségeit, és kicsit több ellenörzést is végezhetnének a halőrök a "veszélyeztetettebb" vizeken..elvégre az engedélyek egyre csak drágulnak..nálunk legalábbis tisztességesen. Joggal mondhatná az ember, hogy ez alaptalan, hisz egyre kevesebb a hal :/ remélni tudunk, és csak bízni abban..hogy valaki majd nézi a horgászok érdekét is!
görbüljön mindenkinek az újévben!:)

6
miska
6 éve

Szia Csaba!
Te közel vagy a tűzhöz,tesz valamit a MOHOSZ a halászat megszüntetése érdekében,vagy csak töketlenkednek?

5
krekes75
6 éve

Szia Csaba!
Köszi a választ, habár annak jobban örvendtem volna, ha azt a hírt mondod, hogy megszűnik a vadvízi halászat! :(

4
vasscsaba
6 éve

Az már most biztos, hogy nem lesz megszüntetve a halászat. Az is biztos, hogy ígérték őszre, tavaszra, aztán megint őszre, de még mindig nincs semmi. Lehet halásznak kéne állni? Meglátjuk, az nem titok, hogy az elmúlt 12 évben (a hatalmas horgászlétszám ellenére) nagyon megerősödött a halászlobbi, amit most ki is használnak. Imádkozzunk!

3
Fishmageddon
6 éve

Én biztosat nem tudok, csak "pletykaszinten" hallottam, hogy marad a halászat, a FIDESZ továbbra is támogatja, bár pár éve még plakátot is készítettek, amin azt ígérték, hogy megszüntetik.

2
krekes75
6 éve

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem: jelenleg hol tart az új halászati törvény elfogadása? A halászokat végre kitiltják a természetes vizekről? Mikorra várható az elfogadása az új rendelkezéseknek?

1
Maritime 2018 dec

Friss fórumtémák:

Hirdessen nálunk
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC Defender Bivvy 2 Man sátor 1200

hirdetés