Nagy nyári leárazás 920

Vigyázat, horgászbulvár!

Vigyázat, ez itt a Fishing Time kísérleti bulvárrovata, ahol az internet legsötétebb bugyraiból származó halas és horgászfotókkal, videókkal dobjuk fel a horgászatmentes hétköznapokat. Figyelmeztetés: ne vegyél mindent komolyan, ami a bulvárrovatban megjelenik. Ha inkább a minőségi horgászújságírás érdekel, olvasd el horgász szakírónk cikkeit!

Algyői csatorna befolyó

Algyői csatorna befolyó

Horgászbulvár kell még? Ezeket ajánljuk:

Kemény csaj
Kemény csaj
Amikor elmegy
Amikor elmegy
Popper -> első dobás -> hal
Popper -> első dobás -> hal
Egy wobbler, két csuka
Egy wobbler, két csuka

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Fishmageddon
6 éve

Hát ez remek! Tudni lehet, hogy melyik halászé?

19
hirdetés (x)
BÖLLÉR
6 éve

Szerinted miből készül a kutyakaja meg a disznótáp?

18

Még egy dolog! Hová kerül ez a rengeteg hal mert, ugye mi magyarok nem fogyasztunk elég halat!

17

Új halászati törvény ugyan hagyjuk már! Még, hogy horgász barát? Már az ívni készülő halat is lehalásszák! Azt nem értem miért nem tesznek ellene semmit? Na és idióta halászunk arra nem gondol, hogy két év múlva mire fog halászni ha nem lesz utánpótlás. Simán lefoglalnám és megbüntetném némi vagyon elkobzással kiegészítve, na meg véglegesen eltiltanám minden halászati és horgászmódszer gyakorlásától!
Köszönjük hazug narancsos brigád az ismételt semmit!

16
Zoleeee
6 éve

Na ide a varsasor mellé ültetném keszegezős "áderjancsit"...De csak itt horgászhatna az elkövetkezendő évben,nem telepített VIP vizeken.
Aztán mesélhetne a "narancsbirka" fidesz szavazóknak 2014-ben a horgász-halász együttélésről,meg a fenttartandó ,szükséges halászatról,mint tradicionális szakmáról.

15
sasitati
6 éve

Ez már oly mértékű pofátlanság hogy nincs rá olyan szó amit már ember kitudna fejezni ! Nekik is vannak fajlagos tilalmak , NEM ? Hol a folyam kilóméterenkénti 50 kis szerszámos varsa ? Végülis az is benne van a 300 - ban !!!! Nekem , horgásznak tilos ártéri horászat ! neki nem !! Igaz a fotó szerint be sem tudnék dobni ! Na mindegy , ennyit az új törvényről ! Csak utána ne legyen siránkozás , hogy hová lett a hal az élő vizekből !

14
Zoleeee
6 éve

Ez lesz majd a fidesz új halászati törvénye után is!Beindul a horgászturizmus,idegenforgalom,jönnek majd a külföldiek varsaerdőt számolni a pusztába,az ungarische gulasch elfogyasztása után.Dögölj meg köpönyegforgató fidesz a halászsegget nyaló új törvényeddel!!!!!

13
kisvadasz1
6 éve

Na ez az a tipikus eset, amiről Csaba írt lennebb!!!

POFÁTLAN, GUSZTUSTALAN, és TELHETETLEN!

Tökéletesen így van!

12
karesz1313
6 éve

Ez így pontosabb:
A tiszai halászati szövetkezet elnökének a véleménye a varsák kihelyezéséről: "Nincs benne semmi szabálytalan. Mondjuk inkább, hogy nem zár teljesen. A következő varsa szárnyának karója az előtte lévő legnagyobb karikájánál kellene lenni. Szóljatok a halásznak "Javítsa ki."Így alig fog halat hiszen a kihagyott helyen úszik tovább a hal."

11
vasscsaba
6 éve

Nem vitás, miért alakult ki a horgász-halász ellentét. Nem az irigység miatt, hanem a gusztustalan módszereik, telhetetlenségük, és vastag bőrt igénylő pofátlanságuk miatt.

9
kisvadasz1
6 éve

Propkie. Szervusz.

Őket is érinti a Fajlagos tilalmi idő, és a Méret korlátozás. Ez a számukra is ugyanúgy él!
Valójában én viszont a saját két szememmel láttam nem kettő Halászt aki visszaengedte a Tilalom által védett halat, vagy kisebb méretű halat. Sokszor az olyan méretűt is, amit egyébként méret szerint már elvihetett volna.
Nem tisztem védeni a Halászokat.
Ne érts félre!
Közöttük is mint közzöttünk is, van gazember szép számmal.
Sokszor, nagyonsokszor láttam folyón, ártéren, hullámtéren borogatózó, gereblyéző, meslenchálózó, vagy épp horogsort lepakoló orvhalászt, aki nem mellesleg HORGÁSZ volt.
A HALÁSZ ebből él, neki ez a megélhetése.
A HORGÁSZ hobbi szinten műveli, még ha ezt profi szinten is teszi. Nálunk nincs HIVATÁSOS HORGÁSZ.
Mindkettőre vonatkoznak törvények, és ezeket BE KELL TARTANI. Illetve, jólenne ha betartanánk.
Láttam halászt 20 centis Süllőcskéket eltenni nem keveset, mint ahogy láttam horgász több mint 30 huszonöt cm-nél nem nagyobb csukával a bilincseken, de olyat is, hogy egy horgász az őszi Csuka idényben egy 5 órás pergetés után 57 db Csukával a csónakjában jött ki, és ebben a 80 dkg-tól a 4,5 kg-ig mindenféle volt.
Tehát van mindkét oldalon szépen rossz példa, és igazából nrem egymás ellene, hanem egymás mellett karöltve kellene ezek ellen harcolnunk!

Ez az én meglátásom.

8
propike
6 éve

fisherboy! Vagy halászatból élsz, vagy a halász adja el az általad fogott halat!
"Tisztelettel megjegyezném, hogy a halász, éppen olyan mint a horgász."
Nagyon nagy a különbség a két tevékenység között! A horgászt méret- és fajlagos tilalom, valamint darabszám korlátozás is "bünteti"!
A halász kifizeti a kellő összeget és semmit nem kell betartania!
Csodálatos látványt nyújt egy ilyen varsa erdő! Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy itt hal nem jut át!
Nem láttam még olyat, hogy a halász visszaengedje a fogást!
Évek óta nem lehet dűlőre jutni a halászokkal! Ha a Tiszán etetek és rááll a hal, másnap fenékvarsát rak rá, fenékhorog parttól-partig! És csodálkozik, hogy ott okoznak kárt a horgászok, ahol csak tudnak!
Be kell tiltani a természetes vizeken folytatott halrablást, amit a halászok csinálnak!
Ami a legfontosabb!!! Nyáron és ősszel a kiszáradó gödrökben és kisebb holtágakban millió szám pusztulnak el az ivadékok! Horgászegyesület nem mentheti saját részre, csak a főágba vissza. Még olyan opcióra sincs mód, hogy a kimentett ivadék, akár csak 10%-ért végeznék! Inkább dögöljön meg az összes!
A halászoknak viszont kötelességük LENNE az ivadék mentés, de nem csinálják, mert nem piaci hal! NINCS BELŐLE HASZNA!

7
fisherboy
6 éve

Tisztelettel megjegyezném, hogy a halász, éppen olyan mint a horgász. Van vizsgája, engedélyt vesz, betartja a szabályzatot. Amikor a varsázó, rablóhálózó emberekről beszélünk, ne általánosítsunk, mert nem ugyanaz. Amikor azt mondjuk, horgász, akkor sem azonosítjuk őket a gereblyéző, éjjeli horgozó rablókkal...

6
kisvadasz1
6 éve

Az ilyen szintű lezárás, a Halászati jog szerint is tiltott.
Ebben aztán minden ívásra vonuló halnak lőttek. Vagy a Halász viszi el, vagy a sérülés, de amik a csigák, férgek végett megy ki az elöntött palajra, azok is ugyanúgy a varsában végzik.
EZT HÍVJÁK RABLÁSNAK!

5
vidrapok
6 éve

Hogy az árvíz vinné el az összes halász szerszámot gazdástól!

4
Orbit
6 éve

Ez felháborító! Komolyan kérdezem, meddig tűrhetjük ezt? Mocskos, ingyenélő, természetrabló halász bagázs. Takarodjatok a természetes vizeinkről!

3

Megvédik az ívó halakat.Hogy rohadna le a kezük.

2
kadasbz
6 éve

Sok a varsa...szabad egyáltalán??

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés