Termékkategóriák

Sebile Flatt Shad Sinking 54

Értékelések: (írj te is vagy olvass értékeléseket)

  • Flatt Shad Sinking 54 Q2
  • Flatt Shad Sinking 54 D9
  • Flatt Shad Sinking 54 O
  • Flatt Shad Sinking 54 OG
  • Sebile Flatt Shad-del fogott csuka
Flatt Shad Sinking 54 Q2

Flatt Shad Sinking 54 Q2

Flatt Shad Sinking 54 D9

Flatt Shad Sinking 54 D9

Flatt Shad Sinking 54 O

Flatt Shad Sinking 54 O

Flatt Shad Sinking 54 OG

Flatt Shad Sinking 54 OG

Sebile Flatt Shad-del fogott csuka

Sebile Flatt Shad-del fogott csuka

Gyártó:
Kategória:

Ez a termék most nem rendelhető.

Sebile Flatt Shad Sinking 54

A Sebile egyik zászlóshajója ez az igen népes család. Terelőlemez nélküli hibrid változat, melynek a bekötő szeme a tetején található. A titka a kétféle felhasználási módban rejlik. Használhatjuk vertikális csaliként, és rendesen kidobva és behúzva is. Nagyon fontos, hogy egyik felhasználási mód sem tartalmaz kompromisszumokat, mindkettőre tökéletes.

Sebile Flatt Shad Sinking 54 videó

Fotók

Tölts fel Te is fotókat!
Fotó kiválasztása
Sebile műcsalik a webshopban

Sebile

A hi-tech wobblereket gyártó cég, a Sebile műcsalijaiból nálunk eddig csak a specialisták dobozában találhattunk nagyritkán egy-egy példányt, de ez hamarosan megváltozik. Amit első blikkre látni, hogy igen részletes kidolgozású, nagyon eltalált színváltozatokkal dolgozó márkáról van szó. A kialakítása, a minőség az abszolút legfelső polc, igazi prémium kategória. Nem kell hozzá agytrösztnek lenni, hogy belássuk, a Pure Fishing a válságos évek kellős közepén, nem fog egy "tucattermékeket" gyártó műcsali specialistát felvásárolni, nyilván ők is úgy látták, hogy ezzel a márkával valami unikális kerül be a cégcsoportba. A Sebile az utóbbi évek kiállításairól - ICAST, EFTTEX -, rendre innovációs díjakkal térhetett haza.

Csodálatos festések, új formák, nagyon jó méretek és innovatív megoldások. Ezeknél a horgoknál élesebb, hegyesebb nem sok akad a piacon. Amelyik hal ezekhez hozzáér, azt meg is fogja. Óriási körültekintéssel tervezte meg Patrick Sebile ezeket a wobblereket. Bennük van az a plusz, amivel a konkurensek fölé nőnek, és ezt már "szárazon" is érezni lehet. Kivétel nélkül valamennyi modellben van valami extra, amitől jobb, mint a tucat termékek. Vannak wobblereik, melyek sűrű flitteres folyadékkal vannak megtöltve. Némelyik tényleg olyan, mintha vérezne. Máshol puha, gumiszerű alapanyagokkal találkozunk, melyek átmenetet képeznek a gumihalak felé, és tökéletesen rejtett horgaikkal a legsűrűbb növényzeten is átvezethetők. Ott van a kreatív elme mindegyik típusban. Ha vannak termékek, melyekre az innovatív jelző kompromisszum nélkül illik, akkor a Sebile műcsalik biztosan azok!

Sebile műcsalik a webshopban »

Fizetés és szállítás

Ingyenes kiszállítás!

Ha most rendelsz Magyarországi címre, a postaköltséget és a csomagolási költséget mi álljuk!

Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Sebile Flatt Shad Sinking 54 - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 (5 értékelés alapján)

, 6 hónapja

Egyik kedvenc csalim, még a vertikálisak között is az egyik legjobban dobható. Idén a legtöbb süllőt és csukát, pisztrángsügeret ez a csali adta.

, 1 éve

Nagyon jól dobható,remek mozgás.

, 1 éve

Az FTG-vel és a Q2-vel nyár végén, kora ősszel sok süllőt becsaptam. Kiválóan dobható és rendkívül jól veret.

, 1 éve

Ez egy jó csali és abból is egy univerzális méret. Fogott már süllőt, csukát, balint és domolykót is.

, 1 éve

Kedvencem. Jól veret, jól dobható és jól fogja a halat.

Add meg az e-mail címed és értesítünk az akciókról!