területi engedély címkével megjelölt cikkek

 

 

 

Örömmel számolunk be arról, hogy a Tisza-tóra érvényes 2017. évi területi jegyek már december óta kaphatóak bizományosainknál, és ezek árai nem emelkedtek. Tovább »

Az elmúlt hetekben több egymásnak ellentmondó, illetve pontatlan híresztelés is megjelent a jövő évi tiszai területi engedélyekkel kapcsolatban. Tovább »

Rémhírek terjednek a Facebook-on a 2017-es évi területi jegyárakkal kapcsolatban, ezért összeszedtük azokat az információkat, amiket biztosan lehet tudni. Tovább »

A halászati őrök egyelőre csak figyelmeztetnek. Tovább »

Nyíregyháza – Többoldalú megállapodás született a MOHOSZ, a megyei szövetség és a Szabolcsi Halászati Kft. között. Tovább »

Április 1-től újra elérhető lesz a korábbi "országos" jegyhez hasonló területi engedély. Újdonság, hogy a Tisza-tó is újra felkerült a listára. Tovább »

Évekig emelték Tasson a területi engedély árát, idén lényegesen olcsóbb lett. Tovább »

A Magyar Országos Horgász Szövetség a részére kijelöléssel történő átengedéssel érintett halgazdálkodási vízterületek alhaszonbérbe adásának folyamata tárgyában ezúton tájékoztatja a Horgászokat és az Egyesületeket: Tovább »


hirdetés

A Magyar Országos Horgász Szövetség közzé tette albizományosainak listáját. Tovább »

A halgazdálkodásról szóló törvény ez évtől a pecások érdekeit tekinti elsődlegesnek a halászokkal szemben, s ezentúl főleg a horgászszervezetek végzik a természetes vizek hasznosítását. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés