füstölt hal címkével megjelölt cikkek

 

Viktor barátom a világ másik végére költözött, de a repülése előtt pár nappal még beiktatunk egy búcsúpecát. A horgászat végül összejött, de a nap fő attrakciója, a ladikban, pecázás közbeni halfüstölés sajnos nem úgy "sült" el, ahogy azt a korgó gyomrunk várta...

 

A füstölt hallal nem kell sokat variálni, elég csak megtalálni a tökéletes kísérőket, és máris fogyasztható. De a pirosra lakkozott körmöket napokra bebüdösítő füstölt hal olyan, mint a birkapörkölt, mindig emlékezünk arra a kevésre, amit főzünk, és mindig emlékezni fogunk azokra, akikkel már nem tudjuk megosztani azt az új felfedezést, hogy a füstölt halnak kizárólag dolcelattetortával van értelme. Tovább »

 

A horgászok nagyobbik része nem csak fogni, hanem enni is szereti a halat, füstölt változatban különösen. Tovább »

Harcsa, ponty, keszeg és a pisztráng ez kerül legtöbbször a magyar családok asztalára karácsonykor. Ilyenkor természetes a hal – az éves fogyasztás 35 százalékát fogyasztjuk az ünnepeken. De év közben vagy nehéz halhoz jutni, vagy nem gondolnak rá a háziasszonyok, ha vásárolnak – hangzott el a Kossuth Rádió Hajnal-táj című műsorában. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés