Horgász akciók 920

2016-ban újra FEHOVA – a Kárpát-medence horgászainak, vadászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója

2015 februárjában a 22. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” (fegyver, vadászat) és „D” (horgászat) pavilonjában 18 ország 270 kiállítója vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. A térség legjelentősebb vadászati találkozójaként jegyzett, és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutató szerepét is betöltő eseményre 57 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról.

A folyamatosan bővülő, egyre több látogatót vonzó nemzetközi rendezvény ismét megújul, és egyedülálló programokkal várja majd az érdeklődőket!

Egész napos programot kínálunk a horgászat szerelmeseinek, hiszen a horgász kellékek és termékismertetők mellett a „kiegészítők” is megtekinthetők lesznek, úgymint a hajók, csónakok vagy a terepautók, de kiemelten jelenik majd meg a gasztronómia is.
Ez alatt a 4 nap alatt minden pavilonunk nyitva áll látogatóink előtt, érdekes és izgalmas programokkal várunk mindenkit, nem csak törzskiállítóinkkal, hanem számos új céggel együtt!

A hagyományos bemutatók, előadások, horgász suli, próbapályák és nyereményjátékok mellett ÚJDONSÁGOK 2016-ban:

• a tavalyihoz képest egy még nagyobb pavilon a horgászoknak
• a horgász pavilonban a megjelenést a teljes területes szőnyegezés teszi majd még exkluzívabbá, a víz alatti hangulatról a különleges, kéken megvilágított dekoráció gondoskodik majd
• nyitónapon külön ünnepélyes horgász megnyitó

Egyidejű rendezvények, melyek a FeHoVa belépőjeggyel megtekinthetők:
25. Budapest Boat Show (G és F pavilon)
V. FEHOVA-MEOE Winterdogshow - nemzetközi kutyakiállítás (B pavilon)
Íjász verseny és bemutató (D pavilon)
Bocuse d’Or Nemzetközi szakácsverseny, magyarországi döntő (A pavilon)

Lepje meg Ön is szeretteit FeHoVa belépőjeggyel! Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján!

A horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Bővebb információ: www.fehova.hu

 

..
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés