Adunk egy 1.500 Ft-os kupont, ha feliratkozol hírlevelünkre! Részletek »

Tejszínes harcsa brokkolival

2014.04.04.

0.80 kg harcsafilé 1 csipet só 1 csipet bors 10 dkg vaj 1 kisebb fej hagyma 2 kanál liszt 3 dl tejszín 1 fej brokkoli 1 csipet cayennei bors 2 kanál reszelt parmezán

Szezonindító akciókhirdetés

A harcsafilét kockára vágjuk.
A brokkolit rózsáira szedjük és bő, forró vízben leforrázzuk.
Közben a finomra vágott hagymát vajon megfuttatjuk.
Rárakjuk a halkockákat és fűszerezzük.
Ha kifehéredett a hal,akkor megszórjuk liszttel és felengedjük a tejszínnel.
Átforraljuk a ragut és beleszórjuk a parmezánt.Ha felolvadt beleszórjuk a brokkolit és 2-3 percig forraljuk.
Friss zöldfűszerrel tehetjük különlegessé.Párolt rizzsel vagy tészta körettel tálaljuk.

 

Ingyenes szállításhirdetés


Horgászhírek

Még több horgászhír »