Adunk egy 1.500 Ft-os kupont, ha feliratkozol hírlevelünkre! Részletek »

Lecsós halfilé

2014.07.04.

80 dkg pontyfilé 10 dkg bacon 2 db hagyma 5 db paradicsom 5 db paprika 1 csipet só 1 csipet bors 10 dkg zsír 5 kanál liszt 2 kanál pirospaprika

Szezonindító akciókhirdetés

A halat kisebb szeletekre vágjuk és beirdaljuk, majd enyhén megsózzuk. Egy kevés zsírt felforrósítunk a bográcsban és a lisztbe forgatott halszeleteket megsütjük, majd kiszedjük. A zsírban, a felkockázott szalonnát kisütjük, majd hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és megpirítjuk.

Megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a feldarabolt paprikát, majd a meghámozott, darabokra vagdalt paradicsomot. Sóval, borssal, erős paprikával fűszerezzük és lassan megpároljuk. Tálalás előtt, a kisütött halszeleteket hozzátesszük a lecsóhoz és együtt átforrósítjuk. Tálaláskor, puha kenyeret kínálunk hozzá.

Tanács:

Ezt az ételt igyekezzünk kevésbé szálkás halfajtákból készíteni, illetve a szálkásabb halakat, sütés előtt sűrűn irdaljuk be

Ingyenes szállításhirdetés


Horgászhírek

Még több horgászhír »